Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

marți, 14 iulie 2009

Vlad Filat: Municipiul Balti ar putea intra in istorie ca locul unde sfarsitul comunismului in Moldova a intrat in ultima faza

Interviu acordat Agentiei DECA-press de catre Vlad Filat, liderul Partidului Liberal-Democrat din Moldova (PLDM)

I: Dle Filat, in premiera pentru un partid politic din Moldova, ati desfasurat Congresul II al PLDM nu la Chisinau, ci la Balti. Pe ce se bazeaza aceasta decizie?

V.F.: Exista mai multe argumente de care ne-am condus in acest sens. In primul
rand, vreau sa mentionez ca suntem acum in pragul unor evenimente de importanta istorica, adica istoria ne ofera o sansa unica de a-i debarca pe comunisti de la putere, in mod democratic, in cadrul alegerilor parlamentare din 2009. Or, situatia din tara a devenit atat de critica in toate domeniile, incat lozinca lansata din start de PLDM: „Moldova fara Voronin, Moldova fara comunisti!” este mai actuala ca oricand. Oamenii s-au saturat de abuzurile si minciunile comunistilor, iar actuala guvernare se straduieste doar sa creeze impresia ca ar fi in continuare puternica si ar beneficia de sprijinul masiv al populatiei. Municipiului Balti comunistii i-au atribuit un loc aparte in aceasta schema de dezinformare pe care au pus-o in aplicare.
Gresit se crede ca municipiul Balti (si, in opinia mea, la tirajarea acestei informatii eronate pun umarul in cel mai activ mod comunistii) ar fi o reduta a comunistilor. Nu este adevarat! Chiar daca acestia continua sa dea tonul in administratia locala, declinul lor este evident.
Noi am declarat din start ca vom incepe scoaterea Moldovei de sub dominatia comunistilor de acolo de unde ei se considera puternici. Organizarea Congresului la Balti s-a incadrat perfect in mecanismul de atingere a acestui scop.
Al doilea motiv de ce am organizat Congresul in capitala nordului este ca avem aici foarte multi sustinatori si ne-am gandit ca ar fi mai bine sa mergem noi la ei decat sa-i aducem pe ei la Chisinau.
In al treilea rand, astfel ne-am onorat si o alta promisiune pe care am facut-o in momentul crearii PLDM – am spus ca vom merge noi spre oameni, in teritorii, vom reduce esential concentrarea masiva a politicii in capitala. Desigur, Chisinaul este important in orice calcul electoral, dar si restul oraselor si raioanelor au cuvant greu de spus.
Astfel, prin toate actiunile noastre, inclusiv prin organizarea Congresului la Balti, incercam sa scoatem politica din capitala si s-o apropiem de popor. Caci, in final, politica trebuie sa se faca pentru cetatean si nicidecum cetateanul sa fie un instrument de atingere a scopurilor politice.

I: Care au fost deciziile adoptate in cadrul Congresului?

V.F.: Vreau sa va spun (desi, la sigur, cunoasteti acest lucru) ca in cadrul Congresului am adoptat o Declaratie politica extrem de consistenta, in care ne expunem viziunea asupra majoritatii problemelor cu care se confrunta tara la moment.
Iata doar cateva teze din aceasta declaratie: 1) Sistemul politic constitutional din tara noastra este nefunctional, iar institutiile statului sunt subordonate intereselor de grup ale oligarhiei comuniste si ale acolitilor acesteia; 2) Constitutia, care garanteaza bazele democratice de functionare a statului, a fost ignorata pe toata perioada guvernarii comuniste in Republica Moldova, iar principiul separatiei puterilor – neglijat cu desavarsire; 3) Parlamentul, institutia principala in stat, nu influenteaza evolutiile social-economice si politice din tara, ci s-a transformat intr-o anexa a Presedintiei; 4) Guvernul nu aplica adecvat si eficient legislatia si nu asigura buna functionare a economiei
si a altor domenii de activitate; 5) In Republica Moldova institutiile publice de presa, in special IPNA „Teleradio-Moldova”, se afla sub controlul total al puterii si stagneaza in procesul de raliere la standardele profesionale, dictate de legislatia in domeniul audiovizualului si de normele deontologice; 6) Republica Moldova se confrunta cu grave probleme in ceea ce tine de respectarea drepturilor omului; 7) Justitia nu este independenta; 8) In Republica Moldova statul nu are nici o implicare in sustinerea sectorului asociativ, dimpotriva, incearca sa-l subordoneze. 9) In planul politicii externe, guvernarea actuala face declaratii de integrare europeana, fara sa adere autentic la valorile europene; 10) Autonomia locala a fost inlocuita de catre comunisti prin centralizarea puterii. 11) Declinul economiei nationale este consecinta lipsei de viziuni si rezultatul direct al subordonarii economiei intereselor unor grupuri politico-financiare, afiliate guvernarii comuniste; 12) Dintr-o ramura de baza a economiei nationale, agricultura s-a transformat intr-o activitate de subzistenta a majoritatii covarsitoare a taranilor etc.
Dupa cum vedeti, situatia este sub orice critica si poate fi redresata doar prin abordari absolut noi, prin schimbari radicale. Nu ne mai putem permite luxul sa pierdem timpul, caci si asa am ramas in urma intregii Europe.

I: Cum vede PLDM depasirea acestei situatii?

V.F.: Vreau sa va asigur ca PLDM este o forta capabila sa solutioneze problemele fundamentale ale tarii. Formatiunea noastra s-a implicat in viata
politica ca un partid de tip nou, unind energiile celor care cred ca in Republica Moldova politica se poate face cu responsabilitate si cu respect fata de oameni, ca in tara noastra fiecare poate trai liber si prosper.
Actiunile noastre au ca scop crearea unui sistem politic democratic, cu o clasa politica responsabila, care sa ofere solutii pragmatice si durabile pentru viitorul tarii, iar acest viitor poate fi asigurat doar prin integrarea europeana si euro-atlantica a Republicii Moldova.
Noi avem un program complex de reconstructie a Republicii Moldova si o echipa pregatita sa-l implementeze. Suntem siguri ca si programul, si echipa vor avea priza la electorat in 2009, caci credem cu tarie ca instaurarea democratiei si asigurarea viitorului nostru european sunt posibile doar intr-o Moldova fara Voronin si fara comunisti la guvernare.

I: Putem spune ca PLDM si-a inceput campania electorala la Balti?

V.F.: Da, insa doar neoficial, caci partidele isi pot incepe oficial campania electorala doar dupa ce autoritatile responsabile dau startul acesteia. Luand in calcul amploarea Congresului de la Balti, consistenta lucrarilor lui, principiile trasate in declaratia politica de care am vorbit mai sus, dar si alte aspecte, pot sa va spun ca pentru noi Balti a fost un punct de pornire pe calea debarcarii comunistilor de la putere, chiar daca toate actiunile noastre, de la crearea partidului si pana in prezent, tot spre realizarea acestui scop au fost indreptate.
Daca realizarea obiectului pe care ni l-am stabilit va reusi, cred ca pe buna dreptate ca Baltiul va putea intra in istoria tanarului stat Republica Moldova, dar nu ca o reduta a comunistilor, ci ca locul unde sfarsitul comunismului in Moldova a intrat in ultima faza

Niciun comentariu: