Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 13 martie 2008

Porto - Guimaraes

Ultimul meci pe ziua de astazi ales de mine este din campionatul portughez un meci intre campioana portugaliei ,si Vitoria Guimaraes , un meci ce conteaza pentru etapa cu numarul al 13 lea.Porto este favorita clara a acestui meci , dupa parerea mea , ei ocupa prima pozitie in campionat cu 32 de puncte si incet incet se departeaza si de locul 2 care este ocupa de Benfica , ei se afla in momentul de fata la 7 puncte si cred ca nimeni nu va mai putea opri trupa lui Quaresma sa castige un nou titlu.Guimaraes este surpriza campionatului pana acum ei se afla pe pozitia a 3 a cu 22 de puncte , cu meciuri bunicele in deplasare cu 2 vicotrii 2 egaluri si 2 infragerni , guimaraes vine , vine sa isi joace sansa astazi pe Dragao.Porto pe teren propriu are numai putin de 5 victorii si 1 egal , si golaveraj de 10 la 1 , si astazi cred ca vor reusi sa castige la zero , aceasta partida , mai cu seama ca au moralul bun dupa calificarea in optimile champions league dupa victoria cu 2-0 in fata lui Besiktas.

FC Brussels-Cercle Brugge

In aceasta seara, de la ora 21,00 in campionatul Belgiei, liga 1 se desfasoara mai multe meciuri, dar m-am oprit asupra unuia, in care cred ca oaspetii sunt favoriti. Acesta este meciul dintre FC Brussels si Cercle Brugge, ocupantele locurilor 18 din 18 echipe gazdele de la FC Brussels si 3, oapsetii de la Cercle Brugge. Cercle Brugge este o surpriza in acest sexon, daca apana acum se multumea sa fie pe la mijlocul clasamentului, iata ca acum, dupa 15 etape sunt in top si cred ca vor ramane acolo si dupa etapa de azi, echipa gazda fiind una destul de slaba. Asadar, gazdele au pe teren propriu 2 victorii, 1 egal si 4 infrangeri, golaveraj 8-9, dar sa nu uitam ca meciul trecut acasa, au invins o nou-promovata, FC Dender cu 4-1, Dender fiind pe locul 15. Oaspetii de la Cercle Brugge au pana acum in meciurile din deplasare, 3 victorii, 2 egaluri si 2 infrangeri, golaveraj 12-9. Meciul anterior din deplasare au remizat, 1-1 la Sporting Lokeren, echipa de pe locul 11. Ce va fi azi, vom afla dupa cele 90 de minute de joc, dar eu merg pe mana osapetilor de azi, Cercle Brugge.

Valenciennes - Auxerre

Aleg astazi si un meci din campionatul francez un meci extrem de important pentru echipa gazda care trebuie sa castige aceasta partida , daca mai vrea sa spere anul acesta la o clasare in primele 5 echipe la finalul turului.Valenciennes , se bazeaza mai mult pe meciurile disputate pe propriul teren , ei avand , numai putin de 6 victorii si doar 2 rezultate de egalitate pana akum pe propriul teren , si cred ca astazi vor reusi sa invinga greu , pe Auxerre .Valenciennes este pe locul al 5 lea , cu 26 de puncte , pe teren propriu au acumulat 20 de puncte din cele 26.Auxere este o echipa care ii trebuie si ei neaparat victoria astazi , ei se afla pe locul 16 cu 20 de puncte , ei daca ar castiga astazi ar putea ajunge pana pe locul al 10 lea .Auxere nu are un joc foarte stabil pe prorpiul teren ei reusind pana acum in deplasare , sa castige doar 1 data , si 2 egaluri atat , in rest 5 infrangeri.

Lokeren - Westerlo

Meci interesant astazi in etapa cu numarul al 16 lea din campionatul belgian , io am ales meciul dintre Lokeren si Westerlo un meci interesant .Lokeren ocupa locul al 10 lea cu 20 de puncte , si spera , ca astazi sa castige pentru a face 23 , de puncte .Lokeren nu are prea multe pretentii in acest sezon , ei au ca obiectiv mentinerea in prima liga a acestui campionat.Ei joaca bine pot sa zic pe teren propriu avand 3 viuctorii 3 rezsultate de egalitate si doar o singura infrangere si un golaveraj de 8 -5 , in timp ce cei de la Westerlo ocupa pozitia a 12 cu 19 puncte , se afla la un singur punct in spatele lui Lokeren , si va fi un meci cu multe goluri astazi.In ultimile 9 partide disputate intre cele 2 echipe care joaca astazi , in fiecare din cele 9 meciuri ambele echipe au marcat , cel mai mare scor inregistrat intre cele 2 echipe a fost de 7-3 pentru Westerlo in 2004 pe teren propriu.Astazi cred ca ambele echipe vor marca cu siguranta.

DeGraafschap-Nijmegen

Iata ca Degraafschap a venit in prima liga olandeza sa ramana si deocamdata se descurca foarte bine, fiind pe locul 12 in primul sezon de la revenirea pe prima scena fotbalistica a Olandei. azi, de la ora 21,00 ei vor primi vizita unei echipe mai titrate si care nu face naveta intre liga 1 si liga 2, dar care in acest sezon, in meciurile din deplasare joaca foarte prost. Sper ca in aceasta seara sa nu faca figura si sa imi iasa predictia. Gazdele de la Gegraafscap sunt pe locul 12 in clasamentul general, iar in meciurile jucate acasa, au 2 victorii, 2 egaluri si 2 infrangeri, golaveraj 9-12. De partea cealalta, oaspetii de la NEC Nijmegen sunt pe locul 14 si au in deplasarile de pana acum zero victorii, 1 egal si 7 infrangeri, golaveraj 2-19. Iata ca pe langa ca primesc o gramada de goluri pe terenuri straine, nici nu reusesc sa marcheze, 2 goluri in 8 meciuri fiind ceva deosebit, in sens negativ. Eu cred ca azi gazdele de la DeGraafscap vor reusi sa se impuna, predictie "1".

Valenciennes-Auxerre

In aceasta seara, de la ora 21,00 Auxerre, echipa romanilor Daniel Niculae si Gabriel Tamas se deplaseaza la Valenciennes, o echipa care este pe un nesperat loc 5 in clasament, in timp ce oaspetii de azi, desi si-au propus multe pentru actualul sezon au inceput deosebit de greu, fiind acum abia pe locul 16. Echipa Valenciennes este o echipa redutabil pe teren propriu si primeste foarte putine goluri acasa, avand atatea primite, cate au reusit in deplasare oaspetii de azi, adica 3, oaspeti de la Auxerre care joaca bine acasa dar pe terenurile din deplasari sunt de nerecunoscut. dar, sa trecem la cifre si sa vedem ca Valenciennes este pe locul 5, iar in meciurile disputate acasa are 6 victorii, 2 egaluri si zero infrangeri, golaveraj 15-3. De partea cealalta, oaspetii de la Auxerre, sunt pe locul 16 si au in meciurile de pe terenuri straine 1 victorie, 2 egaluri si 5 infrangeri, golaveraj 3-14. Cred ca in aceasta seara, gazdele se vor impune si cred ca vor conduce atat la pauza cat si la final, predictie "1 pauza-1 final".

Fulham - Newcastle

M-am bucurat enorm de meciul lui Newcastle cu Arsenal si sper ca voi ramine satisfacut si de rezultatul lor ce il vor avea si astazi! Pariez pe echipa ce nu prea a jucat in sezonul asta , dar asta e! Newcastle ! in sezonul asta Newcastle a jucat de 7 ori in deplasare si a avut 1 singura victorie! Asta a fost chiar la inceputul sezonului dupa asta ei au cazut intr-o groapa adinca:( dar nu-i pe asta , echipa in momentul de fata incepe sa arate un fotbal sanatos si spectaculos !Cred ca Sam Alardais astazi va inspira jucatorilor sai spre un joc bun si la un rezultat pozitiv! La rindul sau Fulham din cele 8 jocuri jucate acasa a cistigat numai de 2 ori ceea ce pentru o echipa din Anglia este foarte putin!!! Asta arata ca la echipa nu e totul bine ceva nu merge... ce? o sa vedem astazi impreuna cu Newcastle ! Se da un super coeficient de 2.07 de canbet! deci pariem!

Catania - Udinese

Un meci extrem de interesant in aceasta seara in Serie A.Catania ocupa locul 11 in Serie A cu 18 puncte in 15 partide si cu un golaveraj de -2 avand doar 14 goluri inscrise si 16 primite.De partea cealalta Udinese ocupa locul 4 cu 28 de puncte in 15 partide si cu un golaveraj de +3 avand 20 de goluri inscrise si 17 primite.Etapa trecuta de campionat Catania a pierdut in deplsare la Lazio Roma cu scorul de 2-0 dupa un meci echilibrat.Udinese a invins pe teren propriu cu greu pe Sampdoria cu scorul de 3-2 dupa un meci senzational.Dupa parerea mea astazi va fi un meci echilibrat chiar daca pozitia in clasament este in favoarea celor de la Udinese,Catania a aratat de multe ori in acest sezon ca joaca un fotbal bun un stil italian si cred ca in aceasta seara va fi meciul foarte echilibrat cu 2 echipe echilibrate si cu jucatori care pot face diferenta in aceasta seara dar CATANIA joaca pe teren propriu si cred ca va remiza.

duminică, 9 martie 2008

Tottenham - West Ham

Un meci....foarte important pentru tottenham....care nu trece printr-o perioada foarte buna fiind invinsa in cupa uefa...de cei de la psv...si in ultima etapa in anglia...de cei de la birmingham....care au facut spectacol cu ei !! Tottenham se alfa in acest moment pe locul 11 iar cei de la west ham pe locul 10 !! Despre ciocanari nu pot spune..lucruri foarte bune...in ultimele 2 etape fiind invinsa la scor...4-0 chelsea , 4-0 liverpool !! Eu cred ca astazi tottenham nu va putea face un pas gresit...in fata celor de la west ham, practic nu-si mai permit !! Odata cu victoria celor de la tottenham astazi..va fi si revenirea ei in forma buna care o stiam cu totii !! Asa dar...miza maxxima pe tottenham !! Bafta multa tuturor !! Un meci....foarte important pentru tottenham....care nu trece printr-o perioada foarte buna fiind invinsa in cupa uefa...de cei de la psv...si in ultima etapa in anglia...de cei de la birmingham....care au facut spectacol cu ei !! Tottenham se alfa in acest moment pe locul 11 iar cei de la west ham pe locul 10 !! Despre ciocanari nu pot spune..lucruri foarte bune...in ultimele 2 etape fiind invinsa la scor...4-0 chelsea , 4-0 liverpool !! Eu cred ca astazi tottenham nu va putea face un pas gresit...in fata celor de la west ham, practic nu-si mai permit !! Odata cu victoria celor de la tottenham astazi..va fi si revenirea ei in forma buna care o stiam cu totii !! Asa dar...miza maxxima pe tottenham !! Bafta multa tuturor !!

Sunderland - Everton

Astazi etapa angliei incepe cu un meci....cu doua echipe....total diferite la obiective !! Everton tineste si are ca obiectiv anul acesta liga campionilor.....in timp ce...Sunderland....se lupta din rasputeri....sa evite retrogradarea !!Everton vine dupa`3 victorii consecutive...ceea ce pot spune este ca este intr-o forma foarte buna! Pe de alta parte sunderland vine dupa doua infrangeri si un egal ....cu derby..in ultime etapa !! Everton nu are voie sa faca pasi gresiti astazi...victoria fiindui necesaraa deoarece liverpool a invins ieri..si a trecut pe locul 4 , ultimul loc ce duce in liga campionilor, dar nici sunderland..care sa nu uitam este o echipa buna pe teren propriu ! Eu merg astazi pe victoria celor de la everton...numai vreau sa risc pentru cote mici !! Ori tot ori nimic !! Bafta multa` tuturor !!! Astazi etapa angliei incepe cu un meci....cu doua echipe....total diferite la obiective !! Everton tineste si are ca obiectiv anul acesta liga campionilor.....in timp ce...Sunderland....se lupta din rasputeri....sa evite retrogradarea !!Everton vine dupa`3 victorii consecutive...ceea ce pot spune este ca este intr-o forma foarte buna! Pe de alta parte sunderland vine dupa doua infrangeri si un egal ....cu derby..in ultime etapa !! Everton nu are voie sa faca pasi gresiti astazi...victoria fiindui necesaraa deoarece liverpool a invins ieri..si a trecut pe locul 4 , ultimul loc ce duce in liga campionilor, dar nici sunderland..care sa nu uitam este o echipa buna pe teren propriu ! Eu merg astazi pe victoria celor de la everton...numai vreau sa risc pentru cote mici !! Ori tot ori nimic !! Bafta multa` tuturor !!!